13.9.12

iPhone δικέ μου και ας μην έχω λεφτά!

Στην Ελλάδα του 2012 υπάρχουν αρκετοί που περιμένουν την έλευση του νέου κινητού της Apple, εκ των οποίων οι περισσότεροι μπορεί να μην βγάζουν ούτε 400€ το μήνα αλλά θα φροντίσουν να το αγοράσουν σε 48 έντοκες δόσεις ή να υπογράψουν ένα ειδικό συμβόλαιο 2 ετών με 10GB, 300λεπτά ομιλίας στα 80€ το μήνα λέγοντας σου μετά πως: "με συμφέρει πολύ αυτό το πακέτο..."...

Όχι ρε φίλε δεν σε συμφέρει, όταν βγάζεις 300-500€ δεν είναι δυνατόν να χαλάς 80€ του μισθού σου για το κινητό σου! Ειδικά εσύ.

Είναι απίστευτο μάλλον πως οι πωλήσεις σε προϊόντα Apple ανέβηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ο Έλληνας θέλει να είναι μέσα στα πράγματα, ακόμα και αν δεν έχει φράγκο. Από την άλλη, άμα το δω από μια άλλη πλευρά (που ισχύει για ελάχιστους), τα προϊόντα Apple χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα πράγμα που συντελεί στο να επιλέγονται από τους καταναλωτές έναντι μιας φθηνής-επικίνδυνης λύσης.

Ξέρω κάμποσους συμφοιτητές που έχουν smartphone που κοστίζει πάνω από 350€ και τις περισσότερες φορές δεν έχουν κάρτα να σε πάρουν τηλέφωνο. Και τι κάνουν; Ακούνε μουσική, χρησιμοποιούν το wifi, παίζουν παιχνίδια.

Είναι σαν να έχεις πάρει ferrari αλλά να μην έχεις βενζίνη και να μπαίνεις μέσα για να ακούς μουσική από το στερεοφωνικό !

Α, ξέχασα, το τελευταίο καιρό υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών που απέκτησε smartphone αφής για να κάνει σκονάκια στην εξεταστική! Σημεία των καιρών βλέπεται!!


No comments:

Post a Comment