20.12.11

Γιορτινές Μέρες...


Όλα πάνε καλά... Έχουμε λαμπάκια, πολύχρωμα, που αναβοσβήνουν, άγιο-βασίληδες που κρατάνε την κοιλιά τους, και από ένα ηχείο παίζει το Last Christmas του George Michael...

Δεν είναι θρίλερ, είναι τα Χριστούγεννα του 2011! Κάποιοι νομίζανε πως το christmas κίτσ style των προηγούμενων ετών μπορεί να μειωθεί φέτος, μα όμως υπολόγισαν χωρίς τον καπιταλισμό!!

Το απέναντι μου "βιβλιοπωλείο" έχει τοποθετήσει φέτος πάνω από 35 διαφορετικά είδη χριστουγεννιάτικων φωτιζόμενων στολιδιών... Φέτος τα δίνουμε όλα για όλα!

Τα Χριστούγεννα τα περιμένουν πως και πως οι επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες. Τα τζάμπο σε μια διαφήμιση τους έλεγαν "πέρνουμε την ευθύνη να κρατήσουμε το χριστούγεννα ζωντανά" (κάπως έτσι), μα φυσικά και πέρνουν την ευθύνη! Τα Χριστούγεννα είναι υπόθεση εκατομμυρίων!

Οι επιχειρήσεις μας έχουν αναθρέψει με την εντύπωση πως χριστούγεννα και γιορτές σημαίνουν στολίδια, λαμπάκια και δώρα. Κάπου εκεί χάνουμε τη μπάλα (κλασικά).

Αναζητήστε τις πραγματικές αξίες που (ακόμα) δεν πουλιούνται στα καταστήματα. Χαμογελάστε, πείτε ευχαριστώ, καλημέρα, καληνύχτα, ενδιαφερθείτε, μαγειρέψτε για τους αγαπημένους σας, γεμίστε την κουζίνα "κουραμπιεδόσκονη" , τραγουδήστε (όχι το Last Christmas όμωςςς!!) , χορέψτε και θυμηθείτε αυτούς που έχετε να δείτε καιρό...


Και μην ξεχάσετε πως έχουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας!

No comments:

Post a Comment